top of page

Onze werking

Met Magische Kerst vzw willen we een kerstcadeautje schenken aan zoveel mogelijk kindjes in armoede. We werken daarvoor momenteel samen met de ’t Hofke en Huis van het Kind in Lier. Zij doen de bedeling van de cadeautjes. Het is de bedoeling om in de toekomst met nog meer partners samen te werken en zo nog meer kindjes blij te kunnen maken in de kerstperiode.

 

Om cadeautjes te kunnen voorzien voor de kindjes in armoede zamelen we geld in op 2 manieren.

 

DONATIES

We ontvangen enerzijds donaties. Zo kan je een vrije gift doneren, maar ook een cadeau, cadeauverpakking, kerstwens of een heel pakket om 1 kindje gelukkig te maken. Bekijk hier de opties of doe een vrije gift.

 

PRODUCTEN EN SPONSORPAKKETTEN

Anderzijds organiseren we regelmatig acties om extra geld in te zamelen. Dit gaat vaak over sponsorpakketten die we online verkopen en die je kan ophalen of laten verzenden.

We verkopen ook een aantal producten het hele jaar door. Met de opbrengst van deze producten en sponsorpakketten zorgen we ervoor dat onze kerstelfjes een mooi cadeautje voorzien voor de kindjes in gezinnen waar dat niet vanzelfsprekend is.

Ontdek alle producten en sponsorpakketten.

In samenwerking met en met steun van 
Onze partners

Kerstcadeautjes voor elk kind

Met het geld dat we inzamelen, kopen we kerstcadeaus aan voor kindjes in armoede (0-12 jaar).  We streven ernaar om cadeautjes te voorzien die de ontwikkeling van het kind stimuleert en die een langere levensduur hebben (bv. een gezelschapsspelletje, een puzzel, een boek, iets creatief om te knutselen, iets om te bouwen,…). Elk cadeau bevat steeds iets van speelgoed en iets praktisch. Beiden afgestemd op de leeftijdscategorie van het kind.

Over ons

Wij zijn Reinhardt en Eline uit Lier. We zijn Magische Kerst vzw gestart vanuit onze liefde voor Kerst. En omdat we zien dat onze kindjes helemaal gelukkig worden van de kerstboom met lichtjes, cadeautjes onder de boom (om zelf open te maken én om te schenken) en de hele kerstsfeer errond. We wensen dat zoveel mogelijk kindjes dit kunnen beleven.

It's not how much we give but how much love we put into giving

bottom of page