top of page

Wat wij doen

Bij "Magische Kerst" zetten we ons in om de kerstperiode om te toveren tot een moment van ongekende vreugde en magie voor kansarme kinderen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat elk kind de warmte, liefde, en opwinding van Kerstmis kan ervaren, ongeacht hun sociale of financiële situatie. Dit doen we door een reeks zorgvuldig geplande activiteiten en initiatieven:

Kerstcadeaus voor Elk Kind

We geloven dat elk kind de opwinding van het openen van een kerstcadeau verdient. Ons team en netwerk van vrijwilligers werken het hele jaar door om geschenken te verzamelen en te verpakken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat geen enkel kind wordt vergeten tijdens de feestdagen. Elk cadeau is met zorg uitgekozen om aan te sluiten bij de leeftijd, interesses, en behoeften van het kind, zodat elk geschenk niet alleen vreugde brengt, maar ook een persoonlijke betekenis heeft.

Feestelijke Ervaringen Creëren

Kerstmis is meer dan alleen cadeaus; het is een tijd van magische ervaringen en het maken van herinneringen die een leven lang meegaan. "Magische Kerst" organiseert daarom diverse feestelijke activiteiten, zoals kerstfeestjes, bezoeken van de Kerstman, en kerstlichtjestochten. Deze evenementen zijn ontworpen om kinderen te laten genieten van de kerstsfeer in een omgeving vol warmte en gemeenschapszin.

Samenwerking met de Gemeenschap

Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder de steun en samenwerking van de lokale gemeenschap. We werken nauw samen met scholen, bedrijven, en andere organisaties om de benodigde middelen te verzamelen en vrijwilligers te werven. Door deze samenwerkingen kunnen we ons bereik vergroten en meer kinderen een onvergetelijke kerst bezorgen.

Bewustwording en Ondersteuning

Een belangrijk onderdeel van wat we doen, is het verhogen van de bewustwording over de uitdagingen waarmee kansarme gezinnen tijdens de kerstperiode geconfronteerd worden. Via onze website, sociale media, en gemeenschapsevenementen streven we ernaar het publiek te informeren en te betrekken bij onze missie. Elke donatie, groot of klein, helpt ons om de magie van Kerstmis verder te verspreiden.

Samen Maken We Het Verschil

Bij "Magische Kerst" zijn we meer dan een organisatie; we zijn een gemeenschap van mensen die geloven in de kracht van geven en delen. Samen werken we eraan om elk kind te laten glimlachen tijdens Kerstmis en hen te laten weten dat ze gewaardeerd en geliefd zijn.

Sluit je bij ons aan en help ons de magie van Kerstmis te delen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kerst en alle toekomstige kerstfeesten echt magisch worden voor elk kind.

bottom of page